PIENRYHMÄVALMENNUKSET


Räätälöitävä pienryhmä

Pienryhmävalmennus on motivoiva ja hauska tapa saada yksilöllistä valmennusta kilpailukykyiseen hintaan. Kerää 4-6 hengen porukka, esim. työkaverit, perhe, ystäväpariskunnat ja tule valmennukseen! 

Pienryhmävalmennuksessa ryhmällä on viikoittainen yhteinen tapaaminen valmentajan kanssa ja lisäksi ryhmäläiset saavat käydä kaikilla MerjanSportin ryhmäliikuntatunneilla sekä pienryhmäläisten omilla ns. vapailla vuoroilla treenaamassa valmentajan ohjauksessa. Valmennuksen sisältö räätälöidään ryhmän tarpeiden mukaan (esim. painonpudotus, liikunnan aloitus tai muu elämäntapamuutos, kunnon kohotus jne.)

Ryhmävalmennukset järjestetään Kalkki-Petterissä Virkkalassa.

Pienryhmävalmennuksen hinta on 82€/kk/hlö. Valmennukset alkaen 3 kk sopimuksella.


Ilmoittaudu ryhmiin sähköpostilla merjansportti@gmail.com tai nettisivujen                             yhteydenottolomakkeella.____________________________________________________________________________________

Kahvakuulan kisaryhmä

Ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka haluat harrastaa tavoitteelista kahvakuulaurheilua. Ei ole pakko tähdätä kisoihin, riittää kun olet kiinnostunut kehittymään ja voit treenata 2-5 kertaa viikossa kahvakuulaurheilua.

Kisaryhmässä saat oman henkilökohtaisen treeniohjelman sekä valmennusta oman tavoitteesi mukaan, kuntotestit, mahdollisuuden treenata MerjanSportin salilla erillisillä vuoroilla valmentajan valvonnassa, tarvittaessa ravinto- ja henkistävalmennusta sekä muun kisaryhmän tuen ja kannustuksen.

Mukaan voit tulla koska vaan!

Hinta 82€/kk.
Kuva Nina Röntynen