LASTEN LIIKUNNALLINEN KESÄKERHO MERJANSPORTISSA

Viikolla 23 (4.-8.6.) MerjanSportissa järjestetään 1-3 luokilta kesälomalle jääneille lapsille liikunnallinen kesäkerho. Kesäkerho kokoontuu klo 9-12 (lapset voivat saapua 8:30-9:00) maanantaista perjantaihin Kalkkipetterissä MerjanSportin salilla. Viikon kesäkerhon hinta on 75€/lapsi.

Kesäkerhossa liikumme monipuolisesti pääosin ulkona MerjanSportin salin lähimaastossa, mutta huonon sään sattuessa voimme olla myös sisällä. Harjoittelemme esimerkiksi jalkapalloa, pesäpalloa, tennistä, temppuilua, kehonhuoltoa, jumppaa, aarteenetsintää, pihapelejä ja -leikkejä ym. 

Kerhossa emme käytä kännyköitä vaan keskitymme liikkumaan monin eri tavoin (puhelimen saa kyllä ottaa mukaan, mutta ne kerätään aamulla ja palautetaan lapsille kerhon loppuessa). Lapsi voi tuoda mukanaan pienen välipalan nautittavaksi kerhossa.

Kerhon vastuuvalmentaja on MerjanSportin omistaja Merja Jossfolk ja apuvalmentajana toimii Janissa Palander. Janissa on aktiivinen jalkapalloilija ja kokenut lasten liikunnan ohjaaja.Lapset otetaan kerhoon ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan paikkasi ajoissa :) 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla merjansportti ( at ) gmail.com, p. 0503722276 tai nettisivujen yhteydenottolomakkeella.