KAHVAKUULALLA KUNTOON VALMENNUSElokuussa MerjanSportissa starttaa taas Kahvakuulalla kuntoon ryhmävalmennus. Kahvakuula on todella monipuolinen väline, jolla saa tehtyä tehokkaita ja vaihtelevia treenejä missä tahansa.  

Tässä valmennuksessa ryhmä treenaa yhdessä kerran viikossa ja joka kerta teemme uuden ohjelman. Yhteisen kerran lisäksi voit käydä MerjanSportin salilla treenaamassa niin monta kertaa viikossa kuin haluat, mutta valmennus sopii myös niille, jotka haluavat treenata kotona, työmatkalla, mökillä ihan missä tahansa. Saat kaikkien ohjelmien ohjeet itsellesi ja lisäksi opettelemme koostamaan fiksun viikko- ja kuukausitason treeniohjelman juuri sinulle!

Valmennus alkaa torstaina 23.8. ja kestää kaksi kuukautta (23.8.-22.10).

Valmennuksen ilmainen tutustumiskerta pidetään 2.8. klo 18-19. Teemme silloin pienen treenin kahvakuulalla ja juttelemme valmennuksesta. Tutustumiskerta ei velvoita sinua mihinkään, joten tule rohkeasti mukaan! Ilmoittaudu tutustumiskerralle s-postilla merjansportti (at) gmail.com, p. 0503722276 tai nettisivujen yksityisviestillä.

Valmennus sopii kenelle tahansa! Kuulan koolla jokaisen treenin voi skaalata itselle ja omalle kunnolle sopivaksi.

Valmennus sisältää:

-       Ryhmän yhteiset treenit kerran viikossa (torstaisin klo 18-19)

-       Valmentajan tuen kaikkiin liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa

-       Useita erilaisia treeniohjelmia kahvakuulalla ja oman kehon painolla tehtäviksi

-       Facebook-ryhmän tuen

-       MerjanSportin salin käytön omiin treeneihin, valvotusti ja omatoimisesti

-       MerjanSportin muut ryhmätunnit (ma circuit ja ke Lohjan kahvakuulaurheilijoiden yhteistreenit)

 

Valmennuksen kesto 23.8.-22.10. (kaksi kuukautta)

Hinta 86€/kk, eli yhteensä 172€


                 ”Kahvakuulatreeni on minun intohimoni! Olen treenannut sillä jo lähes 10 vuotta ja ohjannutkin yli kuusi vuotta. Itse asiassa kahvakuulatunti oli ensimmäinen ohjaustuntini. Vaikka itse treenaankin tavoitteellisesti kahvakuulaurheilua, tykkään kuulassa juuri siitä, että sillä voi tehdä niin monenlaista treeniä!”

 

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen yhteydenottolomakkeella tai merjansportti (at) gmail.com tai  05037222276!Kahvakuulalla kuntoon valmennuksen on suunnitellut ja ohjaa kahvakuulaurheilija ja -valmentaja

Merja Jossfolk 

(Suomen mestari 2016, MM-hopeamitalisti 2017, kaksinkertainen euroopan mestari 2018).

 

merjansportti(at)gmail.com
0503722276