Pienryhmävalmennus, mitä se sisältää

04 heinäkuuta Kirjoittaja merjansportti, 04. July 2016
MerjanSportin pienryhmävalmennus on loistava tapa saada yksilöllistä valmennusta kilpailukykyiseen hintaan.

Pienryhmässä voi olla 4-6 henkilöä (esim. työporukka, kaveripariskunnat, perhe jne) ja valmennus räätälöidään ryhmän tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Tavoitteena voi olla esimerkiksi kuntoilun aloittaminen, yhdessä treenaaminen, painopudotus tai kehonkoostumuksen muutos.

Valmennus sisältää aina:
  • yhden ryhmän ja valmentajan yhteisen treenikerran viikossa 
  • mahdollisuuden treenata MerjanSportin salilla (myös kaikki ryhmäliikuntatunnit kuuluvat pienryhmävalmennuksen hintaan)
  • treeniohjelmat (lihaskunto, aerobinen, kehonhuolto) 
  • valmentajan ja porukan tuen 
  • kuntotestit ja tulosten jatkuvan seurannan
  • ravintovalmennusta sekä henkistä valmennusta ryhmän tarpeiden mukaan.

Pienryhmävalmennuksessa saa tuloksia! Esimerkiksi yhden ryhmän kanssa treenattiin kevään aikana kolme kuukautta ja viiden hengen porukka pudotti painoa yhteensä 30,4 kg! Ja lähes koko pudotettu määrä oli rasvamassaa, eli arvokkaat lihakset säilyivät ja jopa kasvoivat. Kuntotestin mukaan kunto koheni kaikilla hienosti (Polarin lepotestin tulos parani porukalla yhteensä 12 pykälää!) ja esimerkiksi lankun maksimiaika parani 4:30 minuutista yhdeksään minuuttiin.

Tässä porukassa muuten kaikki eivät tunteneet toisiaan, kun valmennus aloitettiin vaan porukkaan kerättiin työkavereita, ystäviä ja sisaruksia. Ryhmän kannustus ja tsemppi oli tosi hienoa ja hyvä huumori ryyditti treenejä. Silti treenattiin tavoitteelisesti ja napakasti.

Pienryhmävalmennuksen hinta on vain 82€/kk/hlö. 

Varaa aika aloitustapaamiseen, jossa kartoitetaan minkälainen valmennus juuri teille sopii. Tapaaminen ei maksa mitään eikä sido vielä mihinkään!

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostilla merjansportti@gmail.com tai soittamalla 0503722276.
‹ Arkisto
Kommentit: 2
Tiina Söderlund , 5. heinäkuuta 2016

Heippa Merja! Mä en ole saanut omaa ryhmää kasatuksi, koska asumme niin eripuolilla urheilevien ystävien kanssa. Mutta, jos tiedät jonkun joko samanlainen pulma tai ryhmän johon ahtuisi

Tiina Söderlund , 5. heinäkuuta 2016

Heippa Merja! Mä en ole saanut omaa ryhmää kasatuksi, koska asumme niin eripuolilla urheilevien ystävien kanssa. Mutta, jos tiedät jonkun joko samanlainen pulma tai ryhmän johon mahtuisi mukaan niin olisin kiinnostunut. Terkuin, Tiina

Lisää kommentti
Email again:
Nimi:Sähköposti
Kommentti: