MerjanSportin syyskausi, uutta kivaa luvassa!

14 heinäkuuta Kirjoittaja merjansportti, 14. July 2016
MerjanSportin syyskausi alkaa sunnuntaina 7.8. (vaikka kesää on vielä jäljellä!).
Joitakin kivoja muutoksia on tiedossa!


Ekaksikin siirrymme Kalkkipetterissä vähän suurempaan tilaan. Uusi studio on samalla käytävällä ihan päädyssä. Uuden studion avajaisia vietämme lauantaina 20.8. kaiken kivan merkeissä. Luvassa kilpailuja ja arvontoja ja muuta mukavaa.


Ryhmäliikuntaan on myös tullut uusia tunteja ja yksilö- ja pienryhmävalmennettavien sinisiä vuoroja on lisätty.


Tervetuloa tunneille siis 7.8. alkaen. Lukujärjestys näyttää tältä:Ja tästä linkistä pääset jo nyt varaamaan tunteja (7.8. eteenpäin). Meillähän kaikki tunnit ovat pienryhmissä, jotta valmentajalla on aikaa ohjata ja neuvoa jokaista treenaajaa yksilöllisesti. Siksi tunneille mahtuu vain pieni ryhmä treenaajia kerrallaan. Varaa siis tuntisi ajoissa.Jatkossa MerjanSportissa voi treenata neljällä eri tavalla:

1) Yksilövalmennus - Personal Training

Yksilövalmennuksessa saat juuri sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi vastaavat liikunta- ja ravinto-ohjelmat. Valmentaja seuraa treenejäsi viikoittain henkilökohtaisten tapaamisten sekä muun yhteydenpidon kautta.

Valmennuksen hintaan sisältyy kaikki MerjanSportin ryhmäliikuntatunnit sekä siniset vuorot (yksilö- ja pienryhmävalmennettavien salivuorot).

Sitoutuminen minimissään neljäksi kuukaudeksi.

PT-valmennus 4 kk sopimuksella 240€/kk.

 

2) Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennukseen kuuluu aina kaikki ryhmäliikuntatunnit sekä siniset vuorot (yksilö- ja pienryhmävalmennettavien salivuorot).

Itse koottu ryhmä

4-6 hengen ryhmä, jolle valmennus räätälöidään (esim. kunnonkohotus, painonpudotus, perheliikunta jne). Porukan ja valmentajan yhteinen tapaaminen kerran viikossa.

Painonpudotusryhmä

Kesto noin 3 kk + seurantatapaaminen. 9 tapaamista (2 henkilökohtaista ja 7 yhteistä tapaamista). Seuraava ryhmä starttaa sunnuntaina 28.8. klo 15:00-16:30. Tapaamiset joka toinen sunnuntai.

Kahvakuulan kisaryhmä

Tavoitteelliselle kahvakuulaurheilun harrastajalle (ei ole pakko kisata). Valmennukseen kuuluu viikoittaiset treeniohjelmat ja yhteydenpito valmentajan kanssa. Yhteiset treenit sovitaan erikseen.

Hinta 82€


3) Kuukausijäsenyys

Sisältää:

-ryhmäliikunta- sekä siniset vuorot (yksilö- ja pienryhmävalmennettavien salivuorot)

-30 min / kk omaa aikaa valmentajan kanssa. Ajalla voidaan esim. suunnitella sinulle järkevä treeniohjelma, käydä läpi jonkin tietyn liikkeen tekniikkaa, ravintoasioita jne.

-MerjanSportin yhteiset luennot ja kuntotestipäivät (seuraavat kuntotestipäivät 10.9. ja 12.11)

Hinta 90€, sitoutuminen kuukaudeksi kerrallaan

 

4) 10-kortti

Ryhmäliikunnat.

Hinta 80€.

Kortti on voimassa 4 kk.

 

Ota yhteyttä!

merjansportti@gmail.com

p. 0503722276 
‹ Arkisto
Lisää kommentti
Email again:
Nimi:Sähköposti
Kommentti: